Praktilised panipaigaga mööbliesemed

Käesoleva postituse põhiteemaks on praktilised panipaigaga mööbliesemed, kui alahinnatud detailid interjööris. Majapidamistes teeb paljudele meist muret asjade rohkus ja piiratud hoiuruum. Täna tahaksime seda küsimust laiendada ja esitada mõned mõtted selle kohta, kuidas mitmekülgne mööbel suudab tõhusalt lahendada ruumipuudust kodus.

Erinevad kummutid ja vitriinkapid elutoas ning köögis sobivad hästi lahendama asjade paigutuse probleemi, kuid just erinevate panipaikadega mööbel on kindlasti suureks abiks kodu esteetilisemaks muutmisel ning välistamaks tunnet, justkui tuppa oleks liigselt asju kuhjatud. Tasuks läbi mõelda, kui palju teil kodus erinevaid esemeid tekib, mis vajavad ära paigutamist, kas teil on lapsi, kelle mänguasju oleks vahepeal peitu vaja panna, võõrustate tihedalt külalisi või hoopis magamistoas ei ole piisavalt kohti, kuhu voodipesu või muid riideesemeid ära panna.

Räägimegi nüüd lähemalt erinevatest võimalustest, kuidas antud mure lahendada.

Panipaigaga tumba

Eriti teravalt tekib asjade rohkuse probleem tavaliselt elutoas. Teate ju seda tunnet, et elutoas ei ole kuskile ajakirju, laadijaid, raamatuid, pulte ja muud pudi-padi paigutada, mida ikka sinna koguneda tahab? Igapäevaselt on ikka diivanite juures mõned tihedamas kasutuses olevaid asjad, mida tahaks küll mugavalt enda lähedal hoida, kuid samas mitte liiga palju nähtaval. Eriti veel, kui kodus on lapsed, kes tahavad samuti enda asju tihtilugu igalepoole laiali jätta.

Äärmiselt hea lahendus elutoas olevale ruumipuudusele ning asjade organiseerimisele on näiteks tumbad panipaikadega. Tumba sees asuv panipaik on ruumikas, kergesti kasutatav ning kiirelt saab esemeid silma alt ära panna. Samas näiteks mõningatele mudelitele on pealmise osa sisse ehitatud avar lauaplaat koos topsihoidjatega, mida saab siis vajadusel ümber pöörata ning kasutada hoopiski serveerimislauana.

Lisaks saab tumbat kasutada näiteks jalgade mugava toetamise jaoks telekat vaadates või niisama mõnusalt pikali olles, eriti juhul kui koju ei ole valitud nurga- või lamamisosaga diivanit. Külaliste tulekul saab jällegi paigutada neid tumbale istuma ning lahendada sellega istumiskohtade puuduse küsimuse. Ehk siis tumba näol on tegemist väga multifunktsionaalsete kasutusvõimalustega mööbliesemega, mida endale koju soetada.

Ashley Megginson laekaga tumba on kaetud elegantse helehalli tooni kangaga
Stiilne ja praktiline Ashley Megginson laekaga tumba

Lift top diivanilauad

Veel tasuks kindlasti rääkida hästi praktilistest lift top diivanilaudadest elutuppa. Sellised lauad on varustatud tõstemehhanismiga, mis liigutab pealmist plaati ülesse ning ettepoole. Plaadi alla saab paigutada näiteks raamatuid, mänguasju, mida iganes just teie majapidamises vaja on. Sellise funktsiooniga mööblieset saab mugavalt elutoas kasutada näiteks snäkke serveerimiseks filmiõhtudel, kohvi joomisel või miks ka mitte mõnikord üldsegi töölauana kasutada. Pealmine lauaplaadi osa on tugev, seega saab sinna julgelt vajalikke asju panna.

Tihtilugu on ka sellistel lift top laudadel jalgade all rattad, et neid oleks vajadusel mugav liigutada.

Lift top laudu on meie tootevalikus palju erinevaid, neid saate vaadata siit.

Ashley Vineburg lift top diivanilaud on kaasaegse disainiga omapäraste elementidega
Ashley Vineburg lift top diivanilaud on ülestõstetav pealisplaadiga

Lift top kontorilauad

Kui tööd tuleb palju teha kodukontoris, nagu meil paljudel viimasel ajal on juhtunud, tasub mõelda ka üles tõstetava osaga kontorilaua peale. Sellisel juhul on võimalus vahepeal istumisasendist puhata ning ennast sirutada ja veidi püstises asendis tööd teha. Praegusel ajal inimene istub 8-12 tundi päevast, mida tegelikult on liigagi palju ja seetõttu tahavad tekkida erinevad lihasvaevused. Selline aeg-ajalt asendite vahetamine on väga soovitatav selja ning üleüldise heaolu suhtes, kuna palju istudes tahab ikka selg kangeks jääda. Ja taaskord saate paigutada kontoritarbeid laua sisse, ning hoida lauda ehk esteetilisema ning puhtama välimusega.   

Lihtsate joontega Ashley Aldwin Lift top laud
Tõstetava ülaosaga Ashley Aldwin Lift top laud

Panipaikadega voodid

Magamistoas võib mureks aga olla voodilinade, päevatekkide, pleedide ja muu sellise ära paigutamine igapäevaselt, või siis näiteks hooajavälised riided, mis parasjagu kasutust ei leia. Selle jaoks tasuks vaadata endale välja üks voodi koos sahtlitega, mis lahendab igasuguse ruumipuuduse probleemi küsimuse.

Ashley Brynhurst UPH panipaigaga voodi on romantilise stiiliga
Elegantne Ashley Brynhurst UPH panipaigaga voodi

Ashley Furniture’i valikus on esindatud praktilised panipaigaga mööbliesemed mis pakuvad praktilisust ning funktsionaalsust, samas ei kaota oma kaunist välimust, lisaks leiab mööblit erinevas hinnaklassis, et igaüks saaks oma koju sobiva lahenduse leida. Soovitame ka vaadata Ashley kodulehte, kust leiate vahel mõned uuemad mudelid ja kasulikku informatsiooni toodete kohta.