Milline diivan valida?

Kodu sisustamine võib olla väga vahva tegevus, aga mööbli valimisel tekkib tihti küsimus milline diivan valida? Väga suure osa ajast kodus me veedame diivanil, seega peame olema eriti kindlad, et see vastab meie vajadustele, nii mugavuse kui ka välimuse osas. Valides endale koju sobivat diivanit, tuleb arvestada nii mõnegi asjaga: Kes seda diivanit kasutama hakkab? Kui tihti seda kasutatakse? Kui tähtis on diivani välimus? Kas kodus on koduloomi, kes võivad diivani vastu huvi tunda?

Ashley Furniture’il on suur valik erinevate omaduste ja stiiliga diivaneid, millest valida enda jaoks sobilikum. Vaatame üle kõige tavalisemad diivanite tüübid ja aitame otsustada milline oleks kõige parem lahendus just sinu koju.

Suur valik diivaneid Charma Kodusalongist
Baranello nurgadiivan https://charma.ee/product/ashley-baranello-nurgadiivan/

Nurgadiivanid

Nurgadiivanid on enamasti hästi suured ning neid saab paigutada mitmel erineval viisil. Nurgadiivanid on parim valik just suurte perekondade jaoks tagamaks igaühele oma istumise koht. Samas need ei sobi nii väga väikestesse ruumidesse just nende mahukuse pärast. Kuigi nad võtavad vähem ruumi kui tuppa paigutada kolmene kui ka kahene diivan eraldi, siis tuleb mõista, et nurgadiivan väikses toas võib mõjuda proportsioonidest väljas. Vaadake meie poe nurgadiivanite valikut.

Milline diivan koju valida
Renly kahekohaline diivan https://charma.ee/product/ashley-renly-kahekohaline-diivan/

Kahekohalised diivanid

Väga mugav valik, sealjuures jätavad eluruumi veel avarust. Kahekohalisi hubaseid diivaneid on saadaval erinevates kangaste ja mõõtudega. Sobivad nii üheinimese elamisse kui ka paaridele, kuid pigem mitte nii väga suurtele perekondadele. Hästi populaarne lahendus on osta kahekohaline diivan koos kolmekohalisega. Vaadake meie laia diivanite valikut.

Reclinertüüpi diivanid

Stiilsed ja mitmekülgsed diivanid täiustavad igat kodu. Diivanile iseloomulik lamamise eripära lisab mugavust ja sobib nendele, kes peale pikka päeva soovivad ennast mugavalt tunda mõnusas lamamisasendis. Reclinertüüpi diivanid sobivad hästi pea igasse koju, välja arvatud teatud ajajärgu stiilis elamisse, nagu näiteks 18. sajand või 19. sajandi algus või esindusruumidesse.

Diivanid, kui elutoa süda.
Morelos diivan https://charma.ee/product/ashley-morelos-3-ne-diivan/

Nahkdiivanid

Elegantse välimuse loomiseks  võib kasutada interjööri sisustamisel nahast diivanit. Nahk on naturaalne, kohaneb keha kuju ja temperatuuriga. Kindlasti sobib rohkem peredesse, kus ei ole lemmikloomi. Kuigi lemmikloomad on suurepärased kaaslased, neil on kalduvus oma teravate küüntega kaevuda sohvasse ja auke torgata.

Suur valik diivanvoodeid.
Reevesville diivanvoodi

Diivanvoodid

Mugav diivanvoodi lahendus pakub parimat mõlemast maailmast, nii magamiseks kui ka niisama lõõgastumiseks. Diivanvoodi on parim variant inimestele, kel aegajalt käivad külalised ning kellel ei ole külalistele pakkuda eraldi magamistuba. Loodame, et saite vatuse küsimusele milline diivan valida.

Kokkuvõtteks, kuigi kodu sisustamine on nauditav kogemus, siis võib tekkida protsessi käigus palju küsimusi ja ebakindlust. Loodame, et postitus hõlbustab Teil ideaalse diivani valimist, mis vastab nii teie esteetilistele eelistustele kui ka eluruumi mõõtmetele. Kui vajate täiendavat abi, võtke julgelt ühendust meie meeskonnaga, kes aitavad teid hea meelega igal võimalikul viisil.