Miks me käime Las Vegase messil?

Las Vegase mess on Ameerika kõige kiiremini kasvav kingituste ja kodukujunduse turg ning juhtiv mööblimess. Kokku on seal 4000 kingituste, kodukujunduse ja mööbli tootjat ning seda kõik koos ühes messikeskuses. Messil kohtuvad erinevate riikide edasimüüjad, väikesed ja suured ettevõtted ning nende esindajad. 2019. aasta talvel toimunud mess Las Vegases toimus 27. – 31. Jaanuarini 2019, mida juba mitmendat korda külastasid ka Charma müügiesindajad. Meie kolleegide esmane eesmärk on messidel tutvuda kõige suurema koostööpartneri Ashley Furniture’i olevate toodetega ning samas ka konkurentide tegevustel silma peal hoida. Võib tekkida küsimus, miks tänapäeval üldse enam käia messidel, maksta raha reisi ja majutuskulude eest, kui internet toob ju kõik ilusti koju kätte. Jah, tõesti elu on selles suhtes palju lihtsam. Kuid korra mõne aasta jooksul tasub siiski asju oma silmaga üle vaadata, kohtuda partneritega näost näkku. Katsuda ja proovida tooteid ise järgi. Sest nagu öeldakse oma silm on kuningas.

Messi korraldajad kirjutavad enda kodulehel järgnevat: „Me anname kaasaegse messikogemuse osalejatele, kes suhtuvad tõsiselt edusse, kuid tunnevad rõõmu messialast, mis pakub kergel mõjuvat lääneranniku tunnet. Lisaks siia juurde, et Las Vegas ise on juba koht mida võimalusel korra elu jooksul võiks kindlasti külastada. See mess pakub kõike- alates elustiilibrändi jaoks vajalikust, hooajalise tootevaliku värskendamisest, laovarude täiendamisest või järgmise projekti sisendit. Messil saab näha tohutult palju, alustades vaipadest, voodipesudest, vabaaja sisustuselementidest ja mööblist kuni kingituste, käsitööna valminud majapidamistarveteni.“ https://www.lasvegasmarket.com/about/lvm

Olgugi, et tegemist on üritusega, mis on suunatud USA läänerannikule, siis tegelikkuses on külastajaid enam kui 80-st erinevast riigist üle maailma. Messi eeliseks on ristturunduse ja müügi põhimõte, kuna mess ei ole ainult suunatud näiteks sisekujunduselementidele või konkreetselt käsitööle, vaid hõlmab kolme erinevat suunda väga sügavalt. Nendeks suundadeks on sisekujundus, mööbel ning kingitused.

Ashley Furniture Homestore, kelle tooteid Charma edasi müüb, paikneb messialal kahel erineval korrusel. Mööblivaldkonnas hõlmab nende väljapanek konkurentsitult kõige suurema ala, kuhu tootja on välja pannud hetke turuseisu hinnates kõige populaarsemad esemed, samal ajal presenteerides uusi tooteid, mida koostööpartnerid edaspidi nende tootevalikust leida võivad.

Hästi oluline messi külastamise eesmärk meile, on tutvumine oma reaalselt erinevate toodetega, alustades erinevate diivanite, tugitoolide, laudadega jne. Eriti huvitav on näha alati nurgadiivanite uusi mudeleid, mis meie klientide seas on väga populaarsed. Sellest lähtuvalt suudame ka Charma esindussalongi tellida parimaid tooteid, mida meie kliendid enda kodu sisustamiseks osta saavad.