Oktoober on Charmas sünnipäevakuu! 21.10.-31.10. Kõik tooted -25%! 

Charma 20 tegevusaastat

Charma 20 tegevusaastat: meie teekond mööblisektoris

Oktoobrikuus tähistame erakordset verstaposti Charma ajaloos, täitunud on 20 tegevusaastat. Aeg on vaadata tagasi ja meenutada, kuidas see kõik alguse sai. Meie teekond, mis algas 2004. aastal, on viinud meid üha edasi, pakkudes eksklusiivset ja kvaliteetset mööblit, mis on võitnud paljude klientide südamed.

Charma lugu sai alguse meie soovist tuua Eestisse midagi unikaalset ja eksootilist, millel oleks oma lugu ja tähendus. 2004. aastal asutasime pereettevõtte, mille eesmärgiks oli tutvustada Eesti klientidele Indoneesiast pärit ainulaadseid mööblitooteid. Meid tiivustas kirg eksootika vastu ja soov seda jagada ka teistega.

Jakarta sisustusmess ja Bali käsitöökodade külastamine

Pöördepunktiks sai meie teekond Indoneesiasse, kui osalesime Jakarta sisustusmessil. See mitte ainult inspireerinud meid, vaid lõi ka sidemed koostööpartneritega, kes jagasid meie armastust kvaliteetse ja unikaalse disaini vastu. Messil kohtudes sõlmisime mitmeid sidemeid, mis aitasid meie ettevõtte visiooni ellu viia.

Tootevaliku näidis aastast 2005

Külastades Bali saare käsitöökodasid, saime näha, kuidas käsitöömeistrid loovad oma teoseid armastuse ja pühendumusega. Need külastused olid mitte ainult inspiratsiooni allikaks, vaid ka võimaluseks luua otsekontakte kohalike käsitöölistega. Me oleme uhked, et saime tuua Eestisse eriliselt disainitud tooteid, mis kandsid endas Bali kultuuri ja käsitöö traditsioone.

Esimese poe avamine Mustamäel

2005. aastal avasime oma esimese poe Sõpruse pst-l Mustamäel, avades ukse unistustele ja võimalustele. See päev tähistab mitte ainult uut algust meie teekonnas, vaid ka kohtumist eksklusiivsete ja eksootiliste toodetega, mis tõid Eestisse midagi tõeliselt erilist. Meie eesmärk oli luua koht, kus iga klient tunneks end oodatuna.

Charma pood Sõpruse pst

Poe avamine sümboliseeris meie pühendumust unistustele ja väärtustele, mis meid siiani suunanud on. Oleme alati soovinud, et meie pood oleks rohkem kui lihtsalt ostukoht; see oleks loominguline ruum, kus inspiratsioon ja uued ideed kohtuvad.

Populaarsed tooted: konsoolid ja peeglid

Meie esimesed populaarsed tooted, sealhulgas konsoolid, kummutid ja peeglid, on endiselt klientide südames ja kodudes.

Suurepärane näide on Fahle ilusalong, kuhu sisekujundaja Berit Kirs valis meie toodete hulgast konsoollauad ja peeglid. Antud tooted kaunistavad salongi tänase päevani, seda juba 16 aastat, muutudes aja jooksul vaid kaunimaks ja unikaalsemaks.

Fahle ilusalongi sisustus

Meie tee Järve Keskusesse

Aastal 2007 astusime olulise sammu, kui kolisime Järve Keskusesse. See otsus avas meie ettevõttele uusi võimalusi ja tõi endaga kaasa mitmeid positiivseid muutusi.

Charma Järve Keskuses 2008

Uus asukoht ei olnud mitte ainult strateegiliselt parem, vaid pakkus ka meie klientidele mugavamat ligipääsu. Järve Keskus on tuntud kui aktiivne kaubanduskeskus, kuhu on koondunud mööblit turustavad ettevõtted.

Koostöö Ashley Furniture`ga

2010. aastal sõlmisime koostöösidemed Ashley Furniture`ga, mis on olnud märkimisväärne samm meie ettevõtte arengus. Ashley on tuntud oma kvaliteetse ja mugava pehme mööbli poolest.

Aastate jooksul on Ashley Furniture tootevalik oluliselt muutunud ja laienenud, tuues kaasa rohkem valikuvõimalusi ning rahuldades meie klientide erinevaid vajadusi. Koostöö on aidanud tugevdada meie positsiooni turul ja võimaldanud edendada meie brändi.

Ashley Furniture ajalugu ja maine

Ashley Furniture on olnud tuntud oma kvaliteedi ja loovuse poolest juba alates 1945. aastast. Nende pühendumus traditsioonilisele ja ka kaasaegsele disainile on teinud neist usaldusväärse valiku paljude tarbijate seas. Nende moto: “Nüüd rohkem, kui kunagi varem, usume, et kodu on koht, kus luuakse mälestusi,” kajastab nende pühendumust ning on meie ettevõtte väärtustega kooskõlas.

Ashley toodete eripära on nende võime harmoniseerida klassikalise ja modernse disaini elemente. Stiilsus ja esteetika sulavad kokku, luues tooteid, mis sobivad ideaalselt igasse kodusse. Meie klientide seas on need tooted saavutatud populaarsuse tänu nende mitmekesistele stiilidele ja funktsionaalsusele.

Kvaliteet ja mugavus Ashley pehmes mööblis

Ashley pehme mööbel eristub oma kvaliteedi ja mugavuse poolest. Iga toode on loodud pakkudes klientidele suurepärast mugavust. Meie koostöö on suunanud meid rõhutama mugavust ja kvaliteeti, mis on muutunud meie tootevaliku lahutamatuks osaks.

Tuleviku võimalused ja suunad koostöös Ashleyga

Vaadates tulevikku, on meie koostöö Ashley Furniture`ga täis võimalusi. Kavatseme jätkata uute tootesarjade esitlemist, et rahuldada meie klientide vajadusi, tuues turule uusi ja põnevaid tooteid. Meie eesmärk on hoida meie tootevalik värskena, töötades pidevalt koostöös Ashleyga, et täita tarbijate soove ja ootuseid.

Uued horisondid: Euroopa tootjad ja messikülastused 2023

2023. aasta tõi meile palju põnevaid võimalusi, kui avasime ennast Euroopa sisustusmaailmale, tutvudes uute tootjate ja nende innovaatiliste lahendustega. See on olnud teekond, mis on meid viinud värskendavate disainitrendide ja kvaliteetsete valikute avastamiseni, mis pakuvad meie klientidele uusi võimalusi.

Euroopa sisustusvaldkond on pidevas muutumises, pakkudes uusi ja huvitavaid tooteid, mis mitte ainult ei vasta, vaid ületavad tänapäeva tarbijate ootusi. Meid kõnetab ka see, et paljude Euroopa tootjate rõhk on asetatud jätkusuutlikusele, mis on muutumas peamisteks juhtmõisteteks tootjate lähenemistes.

Messikülastused ja sidemete loomine on meile avanud ukse Euroopa erinevate tootjate toodete esitlemiseks. Kvaliteetsed ja moodsa disainiga tooted, mille oleme tootevalikusse lisanud, võimaldavad meil pakkuda oma klientidele rikkalikku ja omanäolist valikut. Meie partnerite tooted toovad interjööri värskendavat esteetikat ning kvaliteeti.

Uued disainitrendid, on inspireerinud meid katsetama uusi stiile ja lahendusi. Minimalism, ökoloogilisus ja isikupära on muutumas võtmeelementideks viidates sellele, kuidas tulevikus ruume kujundatakse.

Kliendieelistuste muutus ja kvaliteet

Kliendid on muutunud nõudlikumaks ning väärtustavad kvaliteeti enam kui kunagi varem. Uute tootjate ja lahenduste tutvustamine on võimaldanud meil paremini vastata nende ootustele, tuues turule tooteid, mis mitte ainult ei näe head välja, vaid pakuvad ka pikaajalist väärtust.

Kvaliteedi ja disaini tähtsus meie tootevalikus

Kvaliteet ja disain on alati olnud meie tootevaliku keskmes. Meie eesmärk on mitte ainult pakkuda kaunist, vaid ka kestvat mööblit, mis vastab meie klientide ootustele.

Me usume, et tugev ja vastupidav mööbel pakub pikaajalist rahulolu ning on investeering, mis tasub end ära. Meie põhieesmärk on tagada, et iga toode, mis meie laost väljub, vastab kõrgeimatele standarditele.

Disain ei ole pelgalt esteetika; see on funktsionaalsuse ja kasutusmugavuse sümbioos. Meie pakutavad tooted on välja töötatud nii, et need ei oleks ainult ilusad, vaid ka praktilised. Klientide rahulolu sõltub suuresti sellest, kuidas nad tunnetavad, et meie tooted vastavad nende igapäevastele vajadustele ja stilistika eelistustele.

Väljakutsed, millega oleme silmitsi seisnud

Vaadates tagasi oma 20-aastasele teekonnale, tunneme rõõmu saavutatu üle. Meie teekond on olnud täis väljakutseid ja õnnestumisi. 20 aastat tagasi alustasime väikese unistusega, mis kasvas kiiresti suureks. Olulised verstapostid, nagu meie esimese poe avamine on aidanud meil kindlustada oma koha valdkonnas.

Kuigi oleme saavutanud palju, on meie teel olnud ka arvukalt väljakutseid. Majanduskriisid ja tarnete katkestused ja raskused on nõudnud meie paindlikkust ja kohanemisvõimet. Iga väljakutse on õpetanud meile, kui oluline on probleemide lahendamine ja organisatsiooni arendamine, et olla valmis tulevikuks.

Teekond ei ole olnud pelgalt keeruline, vaid ka ülimalt rõõmu toov. Meie meeskonna koostöö, klientidega jagatud hetked ja saavutuste tähistamine on teinud meie teekonna eriliseks.

Ootused ja lootused tulevikule

Vaadates tulevikku, oleme elevil kõigest, mis on veel ees. Meie soov on jätkata kvaliteedi ja disaini tipptaseme pakkumist, et tuua teie kodudesse parimad võimalused. Usume, et järgmised aastad toovad veelgi suuremaid võimalusi ja uusi väljakutseid, millega oleme valmis silmitsi seisma.

Tänasel päeval toimetavad Charmas juba kaks põlvkonda käsikäes, kes toetavad üksteist, jagades mitte ainult ressursse, vaid ka oma oskusi ja teadmisi. Traditsioonide säilitamine on vajalikud, et tagada meie jätkusuutlikkus muutuvas maailmas. Oleme kindlalt veendunud, et koos oleme tugevamad ning suudame ületada kõik väljakutsed.

Soovime tänada kõiki oma kliente, kes on võimaldanud meil oma unistusi ellu viia, ilma Teieta ei oleks meid!