Teulat`i disainmööbel Charmas

Septembris võtsime osa mööblimessist Valencia Habitat, kus meil oli võimalus avastada mööblisektori uusimaid suundi ja trende. Igal aastal koguneb messile 600 Hispaania ja rahvusvahelise ettevõtte ning sellel osaleb üle 48 000 professionaalse külastaja, 70 erinevast riigist.

Ettevõte, kelle väljapanek meid eriti paelus, oli Teulat, kelle ainulaadsed tooted on nüüdsest saadaval ka meie tootevalikus. Teulati toodete puhul võlus meid nende kvaliteet ning silmapaistev disain. Nende mööbliesemed on kui kunstiteosed, mis ühendavad stiilsuse ja funktsionaalsuse.

Kes on Teulat?

Teulat on perefirma, mille tegevus ulatub juba teise põlvkonda. Teulati eesmärk on disainida mööblit, mis toob interjööri mugavust, praktilisust ning disaini. Valencias asuv ja enam kui 30-aastase kogemusega bränd sündis eesmärgiga edastada Vahemere elustiili ja selle olemust: juhuslikku ja kaasaegset iseloomu, kuid sügavate juurte, tavade ja traditsioonidega.

Teulat loob tooteid, mis muudavad interjöörid omanäoliseks, muutes kodud hubaseks ja eriliseks paigaks. Teulatil on lihtne eesmärk: tuua disain kõigile inimestele lähemale. Ja selleks on lihtne viis: luua kvaliteetseid ja ajatuid tooteid. Ettevõtte loovmeeskond on iga toote väiksemagi detaili põhjalikult läbi mõelnud, et muuta kollektsioonide tooted ainulaadseks ja erakordseks.

Teulat panustab suurel määral jätkusuutlikkusele ja naturaalsete materjalide kasutamisele. Toodete valmistamisel kasutatakse vaid kõrgekvaliteedilisi materjale ning tehakse koostööd erinevate disaineritega. Need põhimõtted tagavad Teulati mööblile kõrgeima kvaliteedi ning samuti on toodete hinnaklass väga mõistlik, mis võimaldab klientidel nautida unikaalset ja pilkupüüdvat mööblit. Meil on rõõm, et saame pakkuda oma klientidele Teulati uuenduslikke ja kvaliteetseid tooteid.

Teulati toodete disainerid

We are Forms – on disaini ettevõte, mille asutasid Valencias tööstusdisainerid Carlos Tur ja Elena Martínez. We are Forms disainiprotsess viiakse läbi narratiivsest lähtepunktist, tuginedes ajaloolistele teadmistele disainist ning uute tehnoloogiate ja tootmisprotsesside otsimisest. Uuritakse põhjalikult funktsionaalsust, mis on seotud inimeste harjumustega, pidades silmas pidevalt arenevaid kasutusviise ja väljendusviise, keskendudes lihtsusele ja loovuse pragmaatilisele rakendamisele. Koos teadliku lähenemisega materjalide ja tootmise tehnilistele aspektidele, viib loomisprotsess tulemusteni, mis on samal ajal kasulikud, kaasahaaravad ja asjakohased. Vaadake We are Forms tooteid meie tootevalikust.

Allikas: teulat.es

PerezOchando – koosneb disaineritest Claudia Perez ja Pedro Ochando. Claudia ja Pedro töötavad kire ja pühendumusega, et luua klientidele erakordseid disainilahendusi, mis rahuldaksid nende vajadusi ja soove. Stuudio keskendub mitmele disainivaldkonnale, sealhulgas nõustamisele, graafilisele disainile, mööbli- ja valgustitele. Lisaks oma loomingulisele tööle, jagavad nad oma teadmisi ka ülikoolides, kus nad tegutsevad õppejõududena.  Nad juhendavad tootedisaini töötubasid, aidates noortel disaineritel arendada oma oskusi ja avastada uusi lähenemisviise disainile. Stuudio teeb ka koostööd innovatsiooniagentuuriga Lead to Change, mis võimaldab neil olla osa laiemast disaini- ja innovatsioonikogukonnast. Vaadake PerezOchando tooteid meie tootevalikust.

Allikas: teulat.es

Cambres Design – disainerid on Eric Cambres ja Carlos García. Disainerite teadmised ja oskused on ühendanud selleks, et luua ainulaadseid disainilahendusi, mis vastavad ka kõige nõudlikuma kliendi vajadustele. Mööblisektor on üks nende peamistest fookuspunktidest, kus nad loovad ainulaadseid disainilahendusi, pöörates erilist tähelepanu funktsionaalsusele ja esteetikale. Vaadake Cambres Design tooteid meie tootevalikust.

Allikas: teulat.es

Morten Georgsen – Taanis sündinud tootedisainer. Tema karjäär sai hoo sisse, töötades 8 aastat Bang & Olufsenis, kus ta praktiseeris disaini ja tootehaldust. Aastast 2002 resideerub Georgsen Valencias, kus ta asutas MortenGeorgsen stuudio. MortenGeorgseni stuudio portfell on väga ulatuslik – disainilahendusi leiab kauplustest ja veebisaitidelt üle maailma: Crate & Barrel, West Elm, Article, Otto, KARE, Made.com, Corte Ingles, EQ3 – kui nimetada vaid mõnda. Vaadake Morten Georgsen tooteid meie tootevalikust.

Allikas: teulat.es

Kokkuvõtteks on meil hea meel, et saame pakkuda klientidele midagi täiesti uut ja erilist – tippkvaliteediga mööblit, mis on samal ajal taskukohane. Loodame, et leiate meie valikust just endale sobiva toote, mis saaks olla teile usaldusväärseks kaaslaseks aastateks.